Mališani iz Vrtića 'Bajka' oduševili Općinu Stari Grad


26. 12. 2023

Vesela skupina djece iz Vrtića 'Bajka' iz Starog Grada posjetila je Općinu Stari Grad, a srdačno ih je dočekao načelnik Irfan Čengić. Njihova energija ispunila je prostor dok su donosili radost i posebno pripremljeni poklon za ovaj posebni događaj.

Osim poklona, mališani su oduševili svojim umjetničkim talentom, recitirajući pjesme koje su marljivo pripremili. Načelnik Čengić je s radošću uručio poklone malenim gostima kao znak zahvalnosti za njihovu posjetu, dodatno ih razveselivši i animiravši. Veseli trenuci dijeljenja ukusne torte postali su simbol zajedništva i radosti, dok su mališani razmjenjivali osmijehe i trenutke s prisutnima.

Načelnik Čengić je s oduševljenjem istakao značaj njihove posjete, naglasivši važnost prisutnosti i doprinosa najmlađih građana u oblikovanju budućnosti lokalne zajednice.
„Njihov razvoj je od suštinske važnosti, a moja iskrena želja za njihov uspjeh i sreću je neprocjenjiva. Isto tako, s ponosom ističem fokusiranost našeg angažmana prema najmlađima, posebno kroz zajednički projekat sa Gradom Sarajevom, a to je rekonstrukcija vrtića 'Agan Bostandžić' na Širokači. Ranije sam naglasio važnost ovog iznimno značajnog projekta čija vrijednost iznosi oko 2 miliona KM, kao izuzetan doprinos našem Starom Gradu", kazao je načelnik Čengić.

Ovaj slatki posjet nije samo ukrasio prostor Općine već je obogatio i srca svih prisutnih, podsjećajući nas na čaroliju dječje iskrenosti i radosti koja je nezamjenjiva.

Newsletter
KONTAKT

Općina Stari Grad Sarajevo
Radno vrijeme:
07:30 -16:00
07:30 -18:00 - Šalter sala

Adresa: Zelenih beretki br. 4
Šifra općine: 109
ID: 4200738880009
PDV: 200738880009
Depozitni račun za prikupljanje javnih
prihoda otvoren u PRIVREDNA BANKA d.d. SARAJEVO - 1010000071133630