Sindikalna organizacija Općine Stari Grad: Puna podrška Mirsadi Smajić, ovlaštenoj za vršenje poslova općinskog načelnika


13. 6. 2023

Povodom novonastalih okolnosti u Općini Stari Grad Sarajevo, Sindikalna organizacija Općine Stari Grad (Sindikalni odbor kao predstavnik većine uposlenika) uputila je saopćenje za javnost u kojem obavještava građane da će uposlenici Općine i dalje profesionalno obavljati svoje radne zadatke, te biti na raspolaganju za pomoć i saradnju u ostvarivanju njihovih prava i podnesenih zahtjeva koji spadaju u nadležnost Općine Stari Grad Sarajevo.
 
Uposlenici Općine Stari Grad su educirani i osposobljeni za obavljanje poslova u skladu s propisima, te će svi predmeti i pokrenuti postupci u vezi ostvarivanja prava građana biti obrađeni u redovnoj proceduri kod nadležnih općinskih službi bez ikakvih zastoja.
Općinsko vijeće Stari Grad Sarajevo je imenovalo Mirsadu Smajić, dugogodišnju uposlenicu Općine Stari Grad Sarajevo, kao ovlaštenu osobu koja će obavljati poslove iz nadležnosti Općinskog načelnika, što će osigurati nesmetano obavljanje administrativnih poslova. Ova odluka Općinskog vijeća svjedoči o njihovoj brizi za građane i ispravno funkcioniranje Općine kao institucije, kao i za dobrobit uposlenika Općine Stari Grad i njihovih prava.
Sindikalni odbor Općine Stari Grad Sarajevo pruža punu podršku Mirsadi Smajić, dugogodišnjoj članici Sindikalne organizacije Općine Stari Grad Sarajevo. Njena stručnost i predanost osigurat će da administrativni procesi teku bez ikakvih poteškoća i da će potrebe građana biti u potpunosti ispunjene.
 
Kompletno saopćenje možete pogledati ovdje.
Newsletter
KONTAKT

Općina Stari Grad Sarajevo
Radno vrijeme:
07:30 -16:00
07:30 -18:00 - Šalter sala

Adresa: Zelenih beretki br. 4
Šifra općine: 109
ID: 4200738880009
PDV: 200738880009
Depozitni račun za prikupljanje javnih
prihoda otvoren u PRIVREDNA BANKA d.d. SARAJEVO - 1010000071133630