Načelnik Hadžibajrić već tradicionalno otvorio “Sarajevski urnebes” Radija 8


29. 12. 2021

Starogradski Radio 8 već tradicionalno građanima uljepšava novogodišnje praznike trodnevnim prazničnim programom “Sarajevski urnebes” koncipiranim tako da slušateljima pružaju zanimljive teme, sagovornike, brojne nagrade i dobru muziku. Svake godine čast da otvori “Sarajevski urnebes” ekipa Radija 8 ukaže općinskom načelniku mr Ibrahimu Hadžibajriću.

Tako je bilo i danas kada je načelnik na otvaranju ovog programa rezimirao rezultate rada Općine Stari Grad u 2021. godini. Kako je istakao, godina se završava na najljepši način - još jednim priznanjem za najtransparentniju općinu u Bosni i Hercegovini i to četvrti put zaredom. Načelnik je također iznio podatak da su u Starom Gradu u ovoj godini realizovane investicije, infrastrukturni projekti, socijalna davanja, stipendije i općenito projekti u interesu građana, vrijedni 7,5 miliona konvertibilnih maraka.

Govorilo se o najvećim projektima urađenim u ovoj godini, odgovaranju na potrebe građana, uređenju admnistracije na način da odgovori na što više zahtjeva građana, intenzivnom radu na terenu, ali i potrebi uređenja i izmjene zakonskih regulativa koje i dalje predstavljaju kočnicu u realizaciji brojnih projekata na lokalnom nivou.

Na kraju gostovanja načelnik Hadžibajrić čestitao je Novu godinu svim građanima i zaželio sve najbolje u predstojećoj, 2022. godini.

Radio 8 osnovan je prije 13 godina kao mala, privatna radio stanica koju čini tim entuzijasta zaljubljenih u radijske talase koji se nesebično daju za kvalitet sadržaja i produkciju programa na zadovoljstvo njihovih slušatelja i ispunjavanje njihovih kriterija. Ovaj radio brzo je postao među najslušanijim i danas se bez imalo zadrške može nazvati jednom od najslušanijih radio stanica u Kantonu Sarajevo. Uz zanimljive goste i emisije namijenjene aktuelnim dešavanjima i temama, program Radija 8 je ispunjen kvalitetnom i raznovrsnom muzikom i brojnim sadržajima za slušatelje.

Newsletter
KONTAKT

Općina Stari Grad Sarajevo
Radno vrijeme:
07:30 -16:00
07:30 -18:00 - Šalter sala

Adresa: Zelenih beretki br. 4
Šifra općine: 109
ID: 4200738880009
PDV: 200738880009
Depozitni račun za prikupljanje javnih
prihoda otvoren u PRIVREDNA BANKA d.d. SARAJEVO - 1010000071133630