Vijecnicka pitanja

Upuceno: Služba za investicije i komunalne poslove
DŽINO NERMIN - Da se pokuša naći modalitet da se na neki način pomogne Udruženju za podršku djeci/osobama s teškoćama sluha i govora

Da se pokuša naći modalitet da se na neki način pomogne Udruženju za podršku djeci/osobama s teškoćama sluha i govora.

Pošto Udruženje za podršku djeci/osobama s teškoćama sluha i govora je neprofitno udruženje, a od izuzetnog je značaja za veoma osjetljive kategorije i Općina Stari Grad treba dati maksimalan doprinos kako bi se ovom i sličnim udruženjima olakšao rad.
 
 
ODGOVOR SLUŽBE:

Služba za privredu Općine Stari Grad Sarajevo je na 10. sjednici Općinskog vijeća Stari Grad Sarajevo, u skladu sa važećim zakonskim i podzakonskim aktima, dostavila odgovor na pitanje/inicijativu Kluba vijećnika Saveza za bolju budućnost Bosne i Hercegovine, a koje se odnosilo na mogućnost pomoći Udruženju za podršku djeci/osobama s teškoćama sluha i govora i koje se zasnivalo na istom obrazloženju kao i ovo vijećničko pitanje/inicijativa.

S obzirom da se činjenično stanje u pogledu zakupodavnog odnosa između Općine Stari Grad Sarajevo kao zakupodavca i navedenog Udruženja, kao zakupoprimca poslovnog prostora u ulici Bistrik broj 52, nije promijenilo u odnosu na prethodno dostavljeni odgovor, Služba za privredu u potpunosti ostaje pri istom.

 
Newsletter
KONTAKT

Općina Stari Grad Sarajevo
Radno vrijeme:
07:30 -16:00
07:30 -18:00 - Šalter sala

Adresa: Zelenih beretki br. 4
Šifra općine: 109
ID: 4200738880009
PDV: 200738880009
Depozitni račun za prikupljanje javnih
prihoda otvoren u PRIVREDNA BANKA d.d. SARAJEVO - 1010000071133630