Arhiva vijesti

TV prilog humane šetnje općinskih uposlenika "Race for the cure"

Tim Općine Stari Grad Sarajevo, predvođen kapitenom tima općinskim načelnikom mr Ibrahimom Hadžibajrićem, održao je simboličnu šetnju „Race for the cure“ na lokalitetu Dariva koju su posvetili svim svojim kolegicama koje su se borile sa rakom dojke

Sutra „Prijem stranaka na otvorenom“ u MZ Mošćanica

'Prijem stranaka na otvorenom', Općina Stari Grad sutra 28. septembra organizuje za građane mjesne zajednice Mošćanica, a održat će ispred prostorija MZ Mošćanica (Sarajevskih gazija 73), od 09:00 do 11:00 sati.

Uposlenici Općine Stari Grad u humanoj akciji Race for the cure

Tim Općine Stari Grad Sarajevo, predvođen kapitenom tima općinskim načelnikom mr Ibrahimom Hadžibajrićem, održao je danas simboličnu šetnju „Race for the cure“ koju su posvetili svim svojim kolegicama koje su se borile sa rakom dojke.

Otvoreno pismo

Sekretar organa državne službe Općine Stari Grad Sarajevo i rukovodioci općinskih službi uputili su danas Otvoreno pismo…

TV prilog posjete novom odjelu Doma zdravlja Stari Grad

U Domu zdravlja Stari Grad je zvanično počeo sa radom Zavod za zdravstvenu zaštitu žena i materinstva – lokalitet Stari Grad.

Današnji „Prijem stranaka na otvorenom“ održan u mjesnoj zajednici Logavina

Ispred prostorija Studentskog centra Islamske zajednice u ulici Logavina danas je održan općinski „Prijem stranaka na otvorenom“ za građane mjesne zajednice Logavina.

Građani dijela ulice Bostarići nakon više od 30 godina imaju normalno vodosnabdijevanje

Odlukom općinskog načelnika mr Ibrahima Hadžibajrića uspješno je realizovan projekat rekonstrukcije dijela vodovodne mreže i ugradnje hidrofleks stanice u ulici Bostarići na Širokači - od skretanja za ulicu Ablakovina, do rezervoara za vodu u ulici Bostarići do broja 55.

U obnovljenom Domu zdravlja Stari Grad počeo sa radom Zavod za zdravstvenu zaštitu žena– lokalitet Stari Grad

U obnovljenom Domu zdravlja Stari Grad počeo sa radom Zavod za zdravstvenu zaštitu žena– lokalitet Stari Grad...

Sutra „Prijem stranaka na otvorenom“ u MZ Logavina

'Prijem stranaka na otvorenom', Općina Stari Grad sutra 25. septembra organizuje za građane mjesne zajednice Logavina, a održat će se na sportskom igralištu Islamskog centra u ulici Logavina 75, od 09:00 do 11:00 sati...

Mahmutovac: Radovi na pojedinačnim priključcima, nakon toga asfaltiranje

Na Mahmutovcu se užurbano izvode radovi pojedinačnih priključaka domaćinstava na novu kanalizacionu i vodovodnu mrežu postavljenu duž dionice duge 300 metara

Obavijest o radovima na vodovodnoj mreži

Obavještavamo građane da će komunalno preduzeće „Vodovod i kanalizacija“ danas izvoditi radove na otklanjanju kvarova i održavanju vodovodnog sistema u ulicama Sedrenik sokak, Hošin brijeg basamaci, Jekovac, Bistrik basamaci, Paje sokak, Baruthana i Alije Nametka.

Prijem stranaka na otvorenom na Sedreniku: Građani saglasni u jednom - ovo je pun pogodak

Ispred osnovne škole na Sedreniku, sagrađene 2011. godine, u čiju gradnju je uloženo oko 3,6 miliona konvertibilnih maraka, danas je održan općinski „Prijem stranaka na otvorenom“ za stanovnike ove mjesne zajednice.