Pročitajte novi, 46. broj biltena „Starogradski haberi“

Image

Služba za odnose s javnošću i informacioni sistem Općine Stari Grad građanima je pripremila najnovije 46. izdanje biltena „Starogradski haberi“.

U ovom broju pročitajte sve o najznačajnijim aktivnostima i projektima proteklih mjeseci. I u vrijeme pandemije korona virusa Općina Stari Grad, na čelu sa općinskim načelnikom mr Ibrahimom Hadžibajrićem, nije zaustavila realizaciju najvažnijih infrastrukturnih projekata, a pružila je podršku građanima, privrednicima, kao i drugim ustanovama. Također, građani će se u ovom broju Starogradskih habera moći čitati o kreditnoj liniji za privrednike iz Starog Grada, podršci poljoprivrednicima, pčelarima, izgradnji biciklističke staze Stari Grad-Pale, ali i upoznati se sa radom najveće privatne klinike u Starom Gradu „Alea dr.Kandić“. U ovom broju predstavljamo i pobratimsku Općinu Ümraniye iz Istanbula.

Svoj besplatan primjerak građani mogu uzeti u općinskoj Šalter sali i svojim mjesnim zajednicama. Dostupna je i elektronska verzija na web stranici klikom ovdje.