Čestitke i torte novinarskim redakcijama povodom predstojećeg Bajrama

Služba za odnose s javnošću i informacioni sistem, u ime općinskog načelnika mr Ibrahima Hadžibajrića posjetila je danas nekoliko sarajevskih redakcija i povodom predstojećeg Kurban bajrama obradovala dežurne novinare poklonivši im torte.

„U Starom Gradu se više nego igdje poštuju običaji i tradicija, pa tako i Bajram ovdje ima posebnu čar. Proslavljamo ga sa familijom i prijateljima jer Bajram upravo to i jeste – prilika da se približimo jedni drugima i pokažemo ono dobro u nama. Vama, koji svojim predanim radom svakodnevno doprinosite objektivnom i profesionalnom novinarstvu pravovremenim izvještavanjem javnosti, od srca želim čestitati i ovaj Bajram sa željom da ga proslavite sa najdražima. Bajram Šerif Mubarek Olsun,“ stoji u čestitki općinskog načelnika Hadžibajrića upućenoj novinarima.

Kako je istakao načelnik Hadžibajrić, Općina Stari Grad ima izuzetnu saradnju sa novinarima u cilju objektivnog informisanja javnosti o projektima i aktivnostima koje realizuje ova lokalna zajednica, te je izrazio nadu da će se ta saradnja nastaviti i ubuduće.

Sve redakcije i novinari koje smo danas posjetili uputili su izraze zahvalnosti općinskom načelniku i Općini Stari Grad.