Kontaktirajte općinsku inspekciju putem vibera 061 225 800

Image

U cilju poboljšanja komunikacije i što boljeg djelovanja na terenu, Općina Stari Grad uvela je viber broj na koji će građani moći poslati poruke i fotografije Službi za opću upravu i inspekcijske poslove Općine Stari Grad.

Na ovaj korak Općina Stari Grad odlučila se radi bržeg i efikasnijeg djelovanja u okviru svojih nadležnosti, a to je uglavnom kontrola nedozvoljenog zauzimanja javne površine, nelegalne gradnje i u slučajevima kada nisu sanirani prokopi na saobraćajnicama. Iz Službe za opću upravu i inspekcijske poslove mole građane da u fotografijama, porukama i prijavama koje šalju pojasne predmetnu situaciju i lokalitet, te da se javljaju radnim danima od 07:30 do 16:00 sati.

„Svaki zahtjev ćemo detaljno analizirati i po procjeni izlaziti na teren, a na nepotpune zahtjeve ne možemo reagovati. Služba za opću upravu i inspekcijske poslove neće odgovarati na poruke i fotografije putem vibera“, kazali su u Službi. Ukoliko građani koji izvrše prijavu putem vibera budu željeli povratne informacije o upućenoj prijavi, mogu se obratiti nadležnoj službi. Također, sve prijave Službi za opću upravu i inspekcijske poslove mogu se uputiti i na službeni email inspekcija@starigrad.ba.

Poruke i fotografije Službi za opću upravu i inspekcijske poslove možete slati putem viber broja 061 225 800.