U petak “Disco veče na ledu” na Starogradskoj bajci

Image

Starogradska bajka i Rinostop Hot klizalište pozivaju vas na “Disko veče na ledu”. Uz najveće disco hitove svih vremena, kližite, družite se i uživajte. Ukoliko niste savladali vještine klizanja, sve što treba da znate naučit će vas profesionalni brzoklizači Klizačko-koturaljskog kluba Bosna. Sa klizačima će se družiti i učiti ih klizanju reprezentativci BiH u brzom klizanju Nihad Bašić, Tarik Omeragić, Samra Selimbegović i Mak Krstić. Najam klizaljki i korištenje klizališta su besplatni, a svi učesnici bit će posluženi toplim čajem.

U bogatoj ponudi prazničnih kućica na “Starogradskoj bajci” posjetioci mogu naći veliki izbor kolača, peciva, slastica, napitaka, suvenira, promotivnih materijala, a omogućeno je i korištenje besplatnog wi-fi signala Starogradska bajka by Telemach.

”Disko veče na ledu” održat će se u petak, 18.januara, od 19,00 sati (Trg oslobođenja-Alija Izetbegović). Starogradska bajka traje sve do 24.februara.

Klizačko-koturaljski klub “Bosna” je organizacija u klizačkim sportovima, čija je osnovna djelatnost ostvarivanje vrhunskih sportskih rezultata. Klub je osnovan 1981. godine, te važi za klub koji je stručnim trenerskim radom izgradio veliki broj kvalitetnih reprezentativaca koji su osvojili brojne medalje, kako na domaćim tako i na evropskim i svjetskim takmičenjima.