Pripreme za press konferenciju povodom koncerta “Legende Starom Gradu”

Image

U toku su prireme za održavanje press konferencije povodom koncerta “Legende Starom Gradu”, koja će biti održana danas, u 14,30 ispred Katedrale. Ovaj koncert poklon je Općine Stari Grad svim građanima, ali i brojnim posjetiteljima našeg grada, povodom 02. maja, Dana Općine Stari Grad.

Na koncertu, koji će biti održan na istom mjestu, 04. maja u 19,00 sati, nastupit će: Hari Mata Hari, Halid Bešlić, Enes Begović, Nihad Alibegović, Ibro Bublin, Aka Hukelić i Aka_demija Pink Panter i Arif Alajbegović. Program će voditi glumac Enis Bešlagić, a izvođače će pratiti orkestar Radničkog kulturno-umjetničkog društva Proleter. Tehničku podršku pružat će produkcija AV oprema.

Na današnjoj press konferenciji učestvovat će načelnik Općine Stari Grad Ibrahim Hadžibajrić, predsjedavajući Općinskog vijeća Stari Grad Jusuf Pušina, Halid Bešlić, Enes Begović, Ibro Bublin i Enis Bešlagić. Bit će prisutni i Aka Hukelić i Arif Alajbegović, dok su Hari Mata Hari i Nihad Alibegović uputili izvinjenje i neće biti prisutni zbog ranije preuzetih obaveza.

Održavanje koncerta „Legende Starom Gradu“ podržali su: Coca Cola BiH, Euroasfalt, Ga-Me-Ha, Megamix, Kafe&Restoran Metropolis, Kafe-pekara Mrvica, Chipas i Agencija Gama. U organizaciji današnje press konferecije učestvovao je i Babić Trade. Medijski pokrovitelji koncerta su: Hayat TV, Antena Sarajevo i Radio MIX.