Najava koncerta „Legende Starom Gradu“

Image

Povodom Dana Općine Stari Grad bit će organizovan veliki koncert naziva „Legende Starom Gradu“. Koncert je poklon Općine Stari Grad svim građanima i posjetiteljima našeg grada, a bit će održan u četvrtak, 04. maja u 19,00 sati, ispred Katedrale.

Na koncertu „Legende Starom Gradu“ nastupit će najveće muzičke zvijezde: Halid Bešlić, Hari Mata Hari, Enes Begović, Nihad Alibegović, Ibro Bublin, Arif Alajbegović i mladi talenti Aka_Demije Pink Panter pod rukovodstvom prof. Almira Ake Hukelića. Koncert će imati i specijalnog gosta čije ime još nije otkriveno. Program će voditi glumac Enis Bešlagić.

Održavanje ovog koncerta podržali su: Coca Cola BiH, Euro-Asfalt d.o.o, Ga-Me-Ha d.o.o, Megamix d.o.o, Cafe&Restaurant Metropolis, Kafe Pekara Mrvica, Chipas i Agencija GAMA.

„Ovim koncertom poslat ćemo poruku iz srca grada da je Stari Grad oduvijek bio mjesto gdje se živjelo u miru, suživotu, ljepoti i pjesmi. Bit će to najljepši poklon našim građanima u povodu Dana Općine i pozivamo ih da dođu u što većem broju,“ izjavio je dopredsjedavajući Organizacionog odbora za obilježavanje Dana Općine i predsjedavajući Općinskog vijeća Stari Grad Jusuf Pušina.

Medijski pokrovitelji koncerta su Antena Sarajevo, Radio MiX i Hayat TV.

Poslušajte najavni džingl.