Javni oglas: Dodjela u zakup poslovnih prostora

Image

Općinski načelnik mr Ibrahim Hadžibajrić, putem nadležne Službe za privredu, objavljuje Javni oglas za dodjelu u zakup 17 poslovnih prostora u najužoj jezgri općine Stari Grad.

Poslovni prostori nalaze se u ulicama: Ferhadija 16/III, Trg fra Grge Martića br.4, Zelenih beretki br.14, Safvet-bega Bašagića br.13, Saliha Hadžihuseinovića Muvekita br.9, Štrosmajerova br.3/I, Mula Mustafe Bašeskije br.63, Safvet-bega Bašagića br. 71A, Kovači br.10, Gajev trg br.4, Franjevačka br.18, Mula Mustafe Bašeskije br.14, Oprkanj br.10, Trg fra Grge Martića br.2/I, Despića br.3, Kračule br.14 i Kovači br.30.   

Javni oglas je otvoren osam dana, počevši od danas, 04.06.2021. godine, a detalje o poslovnim prostorima i načinu prijave možete pročitati na linkovima ispod:

Tabelarni prikaz poslovnih prostora koji su na javnom oglasu (lokacija, stepen oštećenja, površina i struktura, početni nivo zakupnine, djelatnost koja se može obavljati, novčani polog), kao i informacije o načinu učešća i ostalo, pogledajte ovdje.

Obrazac za prijavu na Javni oglas za dodjelu u zakup poslovnih prostora (komercijalni oglas) možete pogledati i preuzeti ovdje.

Prijavni list možete preuzeti ovdje.

Objava javnog oglasa u dnevnim novinama.