MZ Medrese

Završen još jedan veliki projekat: Nova kanalizacija, asfalt, stepenište i zid u ulici Ispod Budakovića

U proteklih desetak godina uložena su značajna sredstva u rekonstrukciju i obnovu vodovodne i kanalizacione mreže u Starom Gradu,..

Općina nabavila kante za otpad Srednjoj školi za tekstil, kožu i dizajn

Općina Stari Grad nabavila je kante za otpatke za Srednju školu za tekstil, kožu i dizajn koja se nalazi u ulici Medrese.

MZ Medrese: O radovima u ulici Ispod Budakovića, numeraciji, zelenim površinama

U prostorijama mjesne zajednice Medrese građani ovog dijela Starog Grada sinoć su imali priliku čuti koji su projekti realizovani u njihovoj mjesnoj zajednici.

U toku asfaltiranje ulice Ispod Budakovića

Počelo je asfaltiranje ulice Ispod Budakovića koje se radi nakon rekonstrukcije vodovodne mreže u dužini od 475 metara. Asfaltiran je najduži krak u ulici, a u sklopu projekta uradit će se asfaltiranje u ukupnoj dužini od 570 metara...

Pripreme za asfaltiranje ulice Ispod Budakovića

Nakon rekonstrukcije vodovodne mreže u dužini od 475 metara u ulici Ispod Budakovića, trenutno se radi priprema za asfaltiranje ulice u dužini od 570 metara, na što su stanovnici ove ulice čekali određeni vremenski period...

Završava se rekonstrukcija kanalizacione mreže u kraku ulice Ispod Budakovića

U završnoj je fazi još jedan veliki infrastrukturni projekat u Starom Gradu, vrijedan preko 215.000 KM, a radi se o rekonstrukciji separatne kanalizacione mreže u kraku ulice Ispod Budakovića, u mjesnoj zajednici Medrese.

U toku rekonstrukcija krova u vrtiću „Biseri“

Na objektu vrtića „Biseri“ koji se nalazi u Mjesnoj zajednici Medrese u toku je rekonstrukcija krova.

Napreduju radovi na postavljanju novih instalacija u kraku ulice Ispod Budakovića

U toku su radovi na rekonstrukciji separatne kanalizacione mreže u kraku ulice Ispod Budakovića, koji se nalazi između centralnog dijela ulice Ispod Budakovića i ulice Vrbanjuša...

Nova kanalizacija i u kraku ulice Ispod Budakovića

Počeli su radovi na rekonstrukciji separatne kanalizacione mreže u kraku ulice Ispod Budakovića koji se nalazi između centralnog dijela ulice Ispod Budakovića i ulice Vrbanjuša...

U ulici Ispod Budakovića postavljaju se ivičnjaci i priprema teren za asfaltiranje

U toku je postavljanje novih ivičnjaka u ulici Ispod Budakovića, te priprema terena za asfaltiranje u dužini od 541 metar, saopćeno je iz Službe za investicije i komunalne poslove Općine.

Nakon centralnog dijela, nova kanalizacija i u kraku ulice Ispod Budakovića

Narednog mjeseca počinju radovi na rekonstrukciji separatne kanalizacione mreže u kraku ulice Ispod Budakovića koji se nalazi između centralnog dijela ulice Ispod Budakovića i ulice Vrbanjuša.

Ulica Ispod Budakovića sprema se za asfaltiranje

Nakon rekonstrukcije vodovodne mreže u dužini od 475 metara u ulici Ispod Budakovića, uslijedili su radovi potpunog uređenja kolovozne podloge u dužini od 570 metara.